Occasions

De Porsche Occasions in ons atelier worden grondig en zeer nauwkeurig gecontroleerd van 80 tot 111 punten (wisselend per model).

Door deze grondige en strenge keuring komt u niet voor onverwachte kosten of verrassingen te staan. Hierdoor kunt u met een gerust hart het maximale uit uw Porsche halen.

Ook is de complete historie van elke Porsche Occasion bij ons bekend en worden al onze Porsches afgeleverd met 6 maanden garantie.

Aan de in de advertenties getoonde informatie en prijzen kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Al het getoonde is onder voorbehoud van invoerfouten en eventuele tussentijdse verkoop. Neem bij twijfel over de juistheid van deze advertentie altijd contact op met de verkoopafdeling van Lammertink.

Niet gevonden wat u zocht? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Porsche Occasions uit Twente

Klopt uw hart ook een versnelling hoger tijdens het denken aan het rijden van uw eigen Porsche? Wie droomt er niet van om een Porsche voor de deur te hebben staan. In ons atelier in Enter staan dan ook de mooiste Porsche Occasions van Twente voor u opgesteld. Van de iconische Porsche 911, Porsche Boxster, Porsche Cayman tot de baanbrekende Porsche Targa, wij hebben de perfecte Porsche voor u.

Wanneer u besluit om bij Lammertink uw droom werkelijkheid te laten worden, bent u ervan verzekerd dat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Wij hechten veel waarde aan de topkwaliteit waar Porsche om bekend staat en verzorgen onze Porsche Occasions daarom ook grondig op de strenge kwaliteitseisen die Porsche kent. Naast deze strenge kwaliteitseisen is bij ons de historie van ieder van onze Porsche Occasions bekend. Wij bij Lammertink geloven erin dat u als aanstaand Porsche-eigenaar niets liever doet dan kilometers maken en buitengewoon genieten. Precies om deze reden worden al onze Porsches afgeleverd met 6 maanden garantie. Stap zorgeloos in uw Porsche en geniet!

A Porsche match made in heaven

Het is u vast vaak door uw hoofd gegaan: het openen van de portier, het vastpakken van het stuur en het gas geven in uw eigen Porsche of Porsche Classic. Met onze gedeelde liefde voor het merk Porsche, kunnen wij dat ons erg goed voorstellen. Nu de tijd is gekomen, vinden wij het fijn om u de beste ervaring te geven die wij kunnen bieden. Ons atelier staat vol prachtige occasions en onze experts helpen u graag verder. 

Wij vinden het zeer belangrijk dat de auto goed bij u aansluit en willen u de beleving geven waar u altijd van heeft gedroomd. Daar hoort een ideaalplaatje bij. Wij zetten voor u graag die extra stap en gebruiken ons brede netwerk om voor u de juiste Porsche te vinden! Hebben wij uw droom Porsche niet in Twente staan, dan helpen wij u graag in de zoektocht naar de perfecte Porsche!