Porsche 992 Carrera 4

Bijzonderheden

De Porsche 992 Carrera 4 is een meesterwerk op vier wielen. Met zijn iconische ontwerp en compromisloze prestaties belichaamt deze sportwagen de essentie van het Porsche-merk.

Onder de motorkap huist een krachtige motor die uw hart sneller doet kloppen. De Porsche 992 Carrera 4 is uitgerust met een indrukwekkende aandrijflijn die zorgt voor adembenemende acceleratie en dynamiek op de weg. Het geavanceerde vierwielaandrijvingssysteem van Porsche, bekend als “Carrera 4”, biedt optimale grip en stabiliteit, waardoor u vol vertrouwen de bochten kunt nemen en het vermogen van de wagen ten volle kunt benutten.

Het chassis van de Porsche 992 Carrera 4 is nauwgezet ontwikkeld en verfijnd om een sublieme rijervaring te leveren. Elke beweging van het stuur en elke respons van het gaspedaal worden direct en precies overgebracht, waardoor u één wordt met de auto.

Onderscheidende opties

  • Elektrisch schuif-/kanteldak
  • Fuchs velgen
  • Bi-color lederen bekleding
  • Hout/Aluminium interieur afwerking
  • Sportuitlaat
  • Bose soundsystem
  • Sport Chrono 
  • Parkeersensoren voor achter + achteruitrijcamera
  • Drive selector (wet,normal,sport,sport plus,individual)

Naast zijn prestatiegerichte aard biedt de Porsche 992 Carrera 4 ook een weelde aan comfort en luxe. Het interieur is doordrenkt met hoogwaardige materialen en vakmanschap, waarbij elk detail zorgvuldig is ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen. De ruime cabine biedt voldoende plaats voor bestuurder en passagiers, terwijl het ergonomische ontwerp en de geavanceerde technologieën zorgen voor een moeiteloze en intuïtieve bediening.

Met zijn tijdloze design en sportieve lijnen is de Porsche 992 Carrera 4 een visueel meesterwerk dat de aandacht trekt waar hij ook verschijnt. Het exterieur weerspiegelt de perfecte balans tussen elegantie en kracht, met gebeeldhouwde vormen en een aerodynamisch profiel dat zowel esthetisch als functioneel is.

Of u nu op zoek bent naar pure prestaties op de open weg of wilt genieten van een luxueuze rit in stijl, de Porsche 992 Carrera 4 is de belichaming van rijplezier en verfijning. Deze buitengewone sportwagen biedt een ongeëvenaarde combinatie van prestaties, comfort en prestige, waardoor elke rit een onvergetelijke ervaring wordt.

Heeft u vragen?

Onze experts helpen u graag! Kom gezellig langs in ons atelier in Twente of neem vrijblijvend contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen en daarnaast hebben wij heerlijke koffie.

Financial lease

Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Lammertink Specialized in Porsche.

Bij een aanbetaling van €50.000,- en een looptijd van 60 maanden betaald u bij Lammertink Porsche € 1250,- per maand voor deze Porsche wanneer u kiest voor Financial Lease. Hierbij is een slottermijn gehanteerd van € 25.999,-.