Lammertink Financial services

Topkwaliteit tegen redelijke kosten

Youngtimer lease en verzekeringen 

Wist je dat een youngtimer Porsche zeer aantrekkelijk is voor ondernemers? Je krijgt namelijk een bijtelling over de dagwaarde van de auto in plaats van over de nieuwwaarde. Je kunt dus ook privé tegen lage kosten rijden in een topklasse auto. Eigenaren van een waardevolle Porsche gaan de autoverzekering natuurlijk wel perfect regelen. Bij schade moet je kunnen vertrouwen op een vergoeding voor het laten herstellen van de schade.

Wat is een youngtimer?

Een youngtimer is afgeleid van de term oldtimer. Een auto is pas een oldtimer als de auto 30 jaar oud is. Je hebt het over een youngtimer als de auto tussen de 15 en 30 jaar oud is. Door een gunstige fiscale regeling zijn youngtimers interessant voor ondernemers. Bij het ook privé rijden in een zakelijke auto, krijg je in de meeste gevallen een bijtelling van 22% over de nieuwwaarde van de auto. Bij een zakelijke youngtimer bedraagt de bijtelling 35%, maar dan wel over de veel lagere dagwaarde. Je kunt dus tegen lage kosten ook privé in een Porsche (of andere youngtimer) rijden.

Is een oudere auto wel een goede investering?

Bij het ouder worden van een auto stijgen ook de onderhoudskosten, maar het maakt wel verschil of je gaat voor topkwaliteit of voor een kwalitatief slechtere auto. Met een youngtimer met een kilometerstand tot 150.000 kun je nog jaren vooruit met de Porsche. Als de auto goed onderhouden is kun je er nog heel wat kilometers mee rijden.

Wie koopt een youngtimer Porsche?

Er zijn goedkopere auto’s om in te rijden, maar autoliefhebbers kunnen in plaats van een B-segment auto ook kiezen voor topkwaliteit tegen redelijke kosten. Uiteraard neemt een oudere auto hogere kosten met zich mee in vergelijking met een nieuwe auto, maar dan rijd je wel in een Porsche. Autorijden is voor autoliefhebbers namelijk meer dan van punt A naar punt B rijden. Wie tegen redelijke kosten een Porsche wil rijden gaat voor een youngtimer.

Wat maakt een aankoop of een youngtimer lease zo interessant voor ondernemers?

Het kopen van een youngtimer of een youngtimer lease is vooral een goede keuze voor ondernemers door de gunstige bijtellingsregel. Stel, jouw Porsche heeft een dagwaarde van €50.000. Ook privé in de auto rijden geeft je een bijtelling van 35% over de dagwaarde. Vergelijk dit maar eens met de bijtelling van een vergelijkbare nieuwe Porsche. De bijtelling bedraagt in dat geval maar 22%, maar dan wel over de nieuwwaarde.

Wij kunnen de leasing verzorgen

Wil je in een youngtimer rijden maar niet in één keer een groot bedrag op tafel leggen? Wij kunnen het ons voorstellen. Daarom bieden wij de mogelijkheid van een youngtimer lease contract. Met Financial Lease word je wel de eigenaar, maar de investering smeer je uit over een langere periode. Met deze vorm van lease betaal je nog wel zelf de onderhoudskosten, de verzekering, reparaties en belasting. Voor de verzekering kunnen wij een goede deal voor jou regelen. Door het inruilen van je huidige auto druk je de maandlasten nog verder.

Kies de juiste autoverzekering

Je kunt gaan voor de goedkoopste verzekeringsvorm, maar bij schade of diefstal wil je natuurlijk wel goed verzekerd zijn. Ook bij het kiezen van een autoverzekering kunnen wij helpen. Met opgebouwde schadevrije jaren kun je een korting opbouwen tot 75% of zelfs nog meer. Wij zijn onafhankelijk en werken met meerdere verzekeraars samen. Hierdoor kunnen wij een kwalitatief goede autoverzekering voor je afsluiten tegen redelijke kosten.

Wil je niet leasen, maar zoek je wel naar een manier om de youngtimer te financieren?

Wij kunnen samen met jou zoeken naar de aantrekkelijkste manier om de Porsche te financieren

Lammertink Privé Plan

Particulier financieren: Een verantwoorde financiering tegen aantrekkelijke voorwaarden en concurrerende tarieven met de zekerheid van vaste en lage maandbedragen.

Lammertink Full Operational Lease

Full Operational Lease is volledig af te stemmen op de wensen en behoeften van uw onderneming. U draagt geen persoonlijke risico’s en weet exact waar u financieel aan toe bent.

Lammertink Financial Lease

Particulier financieren: Een verantwoorde financiering tegen aantrekkelijke voorwaarden en concurrerende tarieven met de zekerheid van vaste en lage maandbedragen.

Lammertink Insurance

Particulier financieren: Een verantwoorde financiering tegen aantrekkelijke voorwaarden en concurrerende tarieven met de zekerheid van vaste en lage maandbedragen.