Het Team, gedreven door passie

Ons streven: u de beste Porsche ervaring laten beleven

Eén team één taak. Bij Lammertink hebben wij een team waar we trots op mogen zijn en waar u op kan vertrouwen. Team Lammertink bestaat uit tien professionals van jong en oud met een gedeelde passie en specialisatie: Porsche.

Edwin Lammertink

Eigenaar
Porsche specialist / 1e Auto technicus

Esther Lammertink

Eigenaar
Office manager

Arjan

After sales manager

Bastiaan

Technisch specialist

Gerard

Technisch specialist

Joris

Junior monteur

Harm

Plaatwerker

Gert

Algemeen medewerker

Vacatures

Onze drijvende kracht, streven naar perfectie die het legendarische merk Porsche eer aan doet.

Bekijk onze vacatures en ga samen met ons de  uitdaging aan. Wil je graag bij ons komen werken maar staat je vacature  er niet tussen? Dan horen we graag wat jij voor ons kunt betekenen.

 

Jouw naam?

Staan hier binnenkort jouw naam en foto? Ben jij die "Technisch specialist" die wij zoeken, dan maken we graag kennis met je.

Jouw naam?

Staan hier binnenkort jouw naam en foto? Ben jij die "Technisch specialist" die wij zoeken, dan maken we graag kennis met je.

Relevante kennis

Onze professionals beschikken ten alle tijde over de juiste, relevante kennis. Het team bij Porsche Lammertink wordt continue getraind om bij te blijven in de huidige technieken. Het resultaat hiervan is dat u zonder zorgen uw Porsche of Porsche Classic kunt achterlaten zodat het de service én liefde krijgt wat het verdient. Daarbij draagt het team bij aan de strenge eisen wat betreft het onderhoud en de kwaliteit van Porsche. Door nauwkeurig werken te combineren met relevante kennis en expertise is uw Porsche bij ons in goed handen.

Eén team, meerdere specialisaties

Bij Lammertink Specialized in Porsche geloven wij erin dat de perfecte service bestaat en dat dit tot stand komt door iedereen te laten doen waar zij het hart hebben liggen. Zo excelleert iedere medewerker in zijn of haar eigen specialisatie. Dit kan gaan om technisch specialisten, plaatwerkspecialisten, monteurs of de after sales. Iedereen is gemotiveerd om alles te geven voor die perfecte service en het geliefde merk Porsche.