Porsche 991 Carrera T

Bijzonderheden

Het ruime aanbod binnen de Porsche 991 generatie zou je bijna keuzestress opleveren. Of het nu om een daily driver gaat of een echt circuit beest, alle smaken zijn aanwezig. En tussen al die smaken vinden we ook de Porsche 991.2 Carrera T. Wie op zoek is naar de echte rijbeleving van een Porsche 911 heeft met de “T” (die staat voor Touring) de juiste smaak te pakken.

Nieuw in onze voorraad is deze Porsche 911 991.2 Carrera T uit 2018. Met slechts 47.100 kilometer op de teller is deze volbloed nog in nieuwstaat. Deze Carrera T is uitgevoerd in de prachtige kleur Speed Gelb dat ook wordt doorgetrokken in het interieur.

De subtiele hints verklappen dat de 991 Carrera T iets speciaals is. Aan de donkergrijze accenten van de wielen, emblemen, spiegelkappen en de modelaanduidingen aan de zijkant van de auto zie je dat het om de Carrera T gaat.

Wat deze Porsche echt onderscheidt, is zijn toewijding aan de puurheid van autorijden. De handgeschakelde 7-versnellingsbak geeft de bestuurder van deze 911 Carrera T een ongekende betrokkenheid en het gevoel van controle. Het tussengas bij het terugschakelen zorgt voor een geweldige beleving en zeer soepele overgangen.

Met het Sport Chrono Pakket kun je de rijmodus aanpassen aan de gewenste rijstijl, of je nu gaat voor het betere bochtenwerk of je wilt rustig cruisen met ultiem comfort. Waar veel sportauto’s overstappen op vierwielaandrijving, maakt het behoud van achterwielaandrijving de Carrera T tot een favoriet onder puristen. Wat direct opvalt is dat het sport chrono klokje in het dashboard mist. Dat heeft alles te maken met het idee achter de auto: Gewichtsbesparing.

Dat er aan gewichtsbesparing is gewerkt, is op meerdere manieren zichtbaar. Zo zijn de deurhendels vervangen door deurlussen, de stoelen zijn lichtgewicht en zoals gezegd mist het sportchrono klokje. Daarnaast was het mogelijk om voor het extreme te gaan, zoals het achterwege laten van de airco, navigatie en de achterbank. Deze Carrera T is samengesteld voor meer comfort, en heeft deze opties wel. Er zijn ook andere gewicht besparende maatregelen genomen. Zo zijn de achterruit en de zijruiten gemaakt van lichtgewicht glas en er is minder geluidsisolatie toegevoegd. Hierdoor kan de bestuurder in de cockpit van deze Carrera T optimaal van het geluid genieten.

Als je op zoek bent naar een Porsche die trouw blijft aan de essentie van het autorijden, dan is de 911 991.2 Carrera T de perfecte keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie of om deze bijzondere auto persoonlijk te ervaren. Verrijk je rijervaring met de Porsche 911 991.2 Carrera T.

Onderscheidende opties

 • BTW auto
 • Cruise control
 • Stoelverwarming
 • Stuurverwarming
 • PDLS ( Porsche Dynamic Light System)
 • PVTS ( Porsche Vehicle Tracking System Plus )
 • PCM ( Porsche Communication Management)
 • PASM onderstel -20 mm verlaagd
 • Sportuitlaat
 • Apple CarPlay/Andriod Auto
 • Sport Chrono
 • Xpel folie voorkant 
 • PTV (Porsche Torque Vectoring

Heeft u vragen?

Onze experts helpen u graag! Kom gezellig langs in ons atelier in Twente of neem vrijblijvend contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen en daarnaast hebben wij heerlijke koffie.

Financial lease

Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Lammertink Specialized in Porsche.

Bij een aanbetaling van €…… en een looptijd van 60 maanden betaald u bij Lammertink Porsche €……. per maand voor deze Porsche wanneer u kiest voor Financial Lease. Hierbij is een slottermijn gehanteerd van € …..