Lammertink Financial Lease

De doordachte financieringsvorm

Zakelijk financieren

Voor ondernemers is Lammertink Financial Lease een doordachte financieringsvorm, omdat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. U wordt direct economisch eigenaar en kunt de auto op uw balans plaatsen. Daarbij kunt u zelf voor de looptijd kiezen die het best past bij de gebruiksperiode en de afschrijving van uw auto. De afschrijvings- en rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. U betaalt vaste maandelijkse termijnen en houdt zo duidelijk zicht op de kosten van uw auto(’s). Dat maakt Lammertink Financial Lease tot een zekere manier van financieren voor de zakelijke rijder.

De voordelen op een rij

Hoe werkt Financial lease

Bij iedere Porsche op onze website waarbij wij een prijs hebben toegevoegd staat een indicatieve Financial Lease berekening. Bekijk onze Porsches hier. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Lammertink Specialized in Porsche.

Hieronder vindt u een voorbeeld berekening van Financial Lease:

Er staat een Porsche te koop bij Lammertink Specialized in Porsche waarbij de vraagprijs €150.000,- bedraagt. Bij een aanbetaling van €30.000,- en een looptijd van 48 maanden betaald u bij Lammertink Porsche €1.566,- per maand. Hierbij is een slottermijn gehanteerd van €65.000,-.

Niet gevonden wat u zoekt? Bekijk hier alle mogelijkheden van Lammertink Financial Services.