Edwin Lammertink

Perfectioneren wat bijna perfect is

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De liefde voor het ultieme sportwagenmerk

Edwin Lammertink zijn passie voor het wereldberoemde sportautomerk ontstond toen de chef-werkplaats van VW dealer Konink hem naar zijn garage haalde om de Porsches onder zijn hoede te nemen want Edwin zat vanaf zijn 18e in de rallysport en had verstand van snelle auto’s en hij was vanaf zijn 18e betrokken bij de rallysport.

We zijn nu meer dan 25 jaar verder. In de tussentijd heeft Edwin Lammertink niet stil gezeten. Het oprichten van Lammertink Racing & Engineering, Porsche Centrum Twente, Porsche Classic Partner Enter en sinds 1 maart 2019 Lammertink Specialized in Porsche bewijst dat.

Wat allemaal begon in een klein schuurtje in Enter is nu uitgegroeid tot één van de beste Porsche specialisten ter wereld. De erkenning van het beroemde merk zelf uitte zich in de certificering van het Lammertink technician team als ‘Porsche Classic First Engineers’.

Edwin zijn hart ligt bij het restaureren van klassieke Porsches. Zijn grootste uitdaging is om zo authentiek mogelijk te zijn en ook te blijven in alles wat hij doet. Of het nu een complete restauratie is van de zeldzame 356 Speedster of het reviseren van een 993 blok, Edwin doet alles met behoud van authenticiteit. Edwin zijn kracht is ook het goed luisteren naar zijn klant maar zo rebels als hij af en toe is vind hij altijd ruimte en kansen zijn eigen creativiteit te laten bloeien in alles wat hij aanraakt.

De afgelopen 23 jaar heeft Edwin geleerd, beleefd en geëxperimenteerd. Al die ervaringen en kennis neemt hij mee in zijn werk. Of het nu het rijden van de Mille Miglia is of de restauratie van een originele Porsche 356 Speedster, Edwin neemt het mee in zijn werk. Het komt recht uit zijn hart en dat ziet elke klant terug in het resultaat. Passie tot in de diepste kern, tot in het kleinste detail.

Fahren in seiner schönsten form.

Een tijdperk wordt afgesloten

Edwin Lammertink de grondlegger van Porsche Centrum Twente

Herinneringen

Prijzen Edwin Lammertink
Prijzenkast Lammertink Racing

Tastbare bewijzen van grote Porsche successen

Voor de één rommel, maar voor mij waardevolle herinneringen aan reizen, evenementen en andere activiteiten. Alles natuurlijk nauw verbonden met Porsche.