Reparatie en onderhoud voor uw Porsche

De beste service een duidelijk verhaal

U bent op het juiste adres bij Lammertink Porsche in Twente voor Porsche reparatie en onderhoud. Voor zowel groot als klein onderhoud. Goed onderhoud zorgt voor een goed presterende en betrouwbare Porsche. Daarnaast heeft goed onderhoud ook een preventieve functie en is waarde bepalend. Wanneer ‘het boekje’ volstaat met stempels van een specialist geeft dat een goed en veilig gevoel. Terecht.

Ons team van technici is officieel “Porsche Classic Certified’ en blijven continu bijgeschoold om hun kennis up-to-date te houden. Wij hanteren de strengste Porsche normen bij alle reparaties, restauraties en onderhoudsbeurten en gebruiken alleen originele onderdelen. Met onze Twentse nuchterheid en efficiënte aanpak zorgen wij voor kwaliteitswerk tegen lagere kosten.

Als eigenaar van een klassieke of moderne Porsche wilt u alleen het beste voor uw voertuig. Neem gerust contact op met onze specialisten om het onderhoud of de reparatie van uw Porsche te bespreken of in te plannen. Met Lammertink Porsche kunt u met een gerust hart de weg op.

Neem gerust contact op met onze specialisten, waarmee u het onderhoud of reparatie aan uw Porsche kunt bespreken of in te plannen.

Onze koffie is écht lekker, we hebben een comfortabele zithoek en een mooi uitzicht op ons atelier.

Hieronder uw voordelen als Lammertink-klant op een rij:

  • Een goed onderhouden Porsche presteert altijd naar verwachting en zal u niet in de steek laten
  • Uw Porsche behoudt of stijgt in waarde door goed en consistent onderhoud
  • Door regelmatig Porsche onderhoud is de kans op onvoorziene problemen veel minder
  • Mankementen worden eerder gesignaleerd
  • Haal & breng service
  • Afspraak is snel gemaakt
  • Offerte vooraf

Wij geloven in persoonlijke service en daarom staat bij ons de koffie altijd klaar. Geniet van een heerlijk kopje koffie terwijl u rondkijkt in ons atelier en onze monteurs u alles vertellen over deze iconische auto’s.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een wens voor specifieke informatie? Hiermee helpen wij u graag. Bel ons op of stuur een mail.

Lammertink geeft u zekerheid bij uw Porsche onderhoud

De gereedschappen die onze gespecialiseerde monteurs gebruiken zijn ontworpen speciaal voor Porsche onderhoud. Kortom, dit maakt dat wij echt alles in huis hebben om uw Porsche te onderhouden. Naast dat wij de juiste gereedschappen hebben, beschikken onze monteurs altijd over de meest relevante kennis. Dat komt doordat zij tot in perfectie worden getraind. Tevens zijn ze voorzien van de nieuwste updates op het gebied van Porsche onderhoud.

De expertise van onze serviceadviseur kan u helpen bij het inzichtelijk krijgen van uw onderhoudsbehoefte. Daarmee nemen wij u stap voor stap mee in het onderhoudsproces. Wij hechten veel waarde aan transparantie. Daarom stellen wij u dan ook op de hoogte wanneer eventuele additionele werkzaamheden plaats vinden. Dit gebeurt uiteraard met u in overleg. Expertise, vakmanschap en liefde vind u terug in het onderhoud aan uw Porsche bij Lammertink Specialized in Porsche in Twente!

Porsche 911 Reparatie & Onderhoud

Als trotse eigenaar van een Porsche 911 wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw geliefde voertuig. Bij Lammertink begrijpen wij dit als geen ander en daarom bieden wij onze kennis, jarenlange ervaring en de nieuwste technologieën om uw Porsche 911 in topconditie te houden. Of u nu rijdt in een luchtgekoelde klassieker of een moderne, watergekoelde Porsche 911, wij hebben de expertise en middelen om uw voertuig te onderhouden en te repareren.

Bij Lammertink bent u hiermee altijd aan het juiste adres! Dat wil zeggen dat wij in staat zijn om iedere generatie van de Porsche 911 uitstekend te onderhouden. Vervolgens gebeurd dit natuurlijk volgens de hoogste eisen van Porsche.

Porsche Boxster Reparatie & Onderhoud

Bij Lammertink begrijpen wij als geen ander dat uw Porsche Boxster de juiste behandeling verdient als het gaat om onderhoud. Daarom bieden wij verschillende onderhoudspakketten aan om ervoor te zorgen dat uw geliefde voertuig het onderhoud krijgt dat het verdient. Bij ons staat transparantie hoog in het vaandel en nemen wij u stap voor stap mee in het onderhoudsproces, zodat u precies weet wat er gebeurt met uw Porsche Boxster.

Onze serviceadviseur kan u helpen bij het in kaart brengen van uw onderhoudsbehoefte. Iedere Porsche verdient die optimale verzorging keer op keer. Samen met de expertise die wij hebben bij Lammertink bent u verzekerd van optimaal onderhoud aan uw Porsche Boxster.

Porsche Cayman Reparatie & Onderhoud

Voor het onderhoud van uw Porsche Cayman hebben wij veel pakketten voor u samengesteld. Hiermee weet u altijd waar u aan toe bent. Wij vinden de transparantie in onze processen erg belangrijk en geven ook hier onze aandacht aan.

Onze serviceadviseur helpt u graag om de onderhoudsbehoefte vast te stellen, aangezien er voor elke Porsche Cayman ander onderhoud nodig is. De aandacht geven die uw Porsche Cayman verdient is heel gewoon bij Lammertink!