Porsche 996 40 Jahre

Bijzonderheden

Het is een ware vondst voor kenners en verzamelaars – de zeldzame Porsche 996 40 Jahre Jübilaumsmodell, een exclusieve limited edition die werd uitgebracht ter ere van 40 jaar Porsche 911. Dit specifieke exemplaar, No. 373 van slechts 1963 stuks, straalt zijn uniekheid uit.

Hoewel de voorbumper identiek is aan die van de Porsche 996 Turbo, onderscheidt de 996 “40 Jahre” zich direct door zijn exclusieve kleur, genaamd GT Silver. Deze unieke tint, voorheen alleen beschikbaar op de legendarische Porsche Carrera GT, werd verplicht gesteld voor alle 40 Jahre modellen.

De 40 Jahre editie is subtiel in zijn finesse, met een ingetogen achterkant waar het grijze 911 logo en ’40 Jahre’ discreet te vinden zijn. Binnenin, naast de versnellingspook, prijkt de aanduiding ‘Limited Edition’ en het unieke reeksnummer, zoals hier het nummer 0373.

Deze limited edition straalt kwaliteit uit, uitgerust met een x51 motorpakket met 345 pk, een sperdifferentieel en lichtgewicht wielen. De standaarduitrusting omvat automatische airco, cruise control, een elektrisch schuif-/kanteldak, parkeersensoren, Porsche Stability Management en luxe lederen bekleding. Optioneel waren elektrisch verstelbare en verwarmde stoelen met geheugen, PCM met satellietnavigatie, een cd-wisselaar en een Bose soundsystem.

De Porsche 996 40 Jahre Jübilaumsmodell belichaamt comfort en sportiviteit in één. Het biedt een rijervaring waarbij je niet anders wilt dan blijven genieten, stap na stap. 

Heeft u vragen?
Onze experts helpen u graag! Kom gezellig langs in ons atelier in Twente of neem vrijblijvend contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen en daarnaast hebben wij heerlijke koffie.

Financial lease

Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Lammertink Specialized in Porsche.

Bij een aanbetaling van €15.000,- en een looptijd van 60 maanden betaald u bij Lammertink Porsche € 640,- per maand voor deze Porsche wanneer u kiest voor Financial Lease. Hierbij is een slottermijn gehanteerd van
€10.599,-.