Porsche 911 3.0 SC Targa

Bijzonderheden

De 911 3.0 SC Targa is een lid van de legendarische 911-serie, die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1963. Het Targa-model onderscheidt zich door zijn unieke dakconstructie met een verwijderbaar middenpaneel. Dit creëert een open rijervaring zonder het volledig open dak van een cabriolet. Deze Porsche 911 Targa valt onder de noemer G-Model, de Targa SC ook wel Super Carrera werd gebouwd van 1978 tot en met 1983.

Het exterieurontwerp van de Porsche 911 3.0 SC Targa is tijdloos en aerodynamisch. De kenmerkende ronde koplampen, de lage en brede carrosserie en de karakteristieke Targa-beugel dragen allemaal bij aan de iconische uitstraling van de auto. Het interieur van de 911 Targa is doordacht ontworpen met hoogwaardige materialen en vakmanschap. Het interieur van de 911 3.0 SC Targa is stijlvol en functioneel. Het biedt plaats aan vier personen, hoewel de achterste zitplaatsen beperkt zijn in ruimte. De stoelen zijn comfortabel en bieden goede zijdelingse ondersteuning tijdens het rijden. Het dashboard is eenvoudig en overzichtelijk, met de essentiële bedieningselementen binnen handbereik van de bestuurder. Geen poespas maar heerlijk de focus op het rijden.

Heeft u vragen?
Onze experts helpen u graag! Kom gezellig langs in ons atelier in Twente of neem vrijblijvend contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen en daarnaast hebben wij heerlijke koffie.

Financial lease

Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Lammertink Specialized in Porsche.

Bij een aanbetaling van € …….., en een looptijd van 48 maanden betaald u bij Lammertink Porsche € ……..,- per maand voor deze Porsche wanneer u kiest voor Financial Lease. Hierbij is een slottermijn gehanteerd van € …….,-. Nadere informatie volgt.