Restauratie

Uw Porsche in de beste handen

Details make perfection, perfection is not a detail

-Leonardo da Vinci-

Wie zou u vertrouwen om de Nachtwacht te restaureren? Zelfs wanneer alle opleidingen gevolgd zijn, de Porsche Classic certificaten zijn op zak, al het benodigde én het speciale gereedschap is in huis, de handleidingen en de instructieboekjes zijn in bezit, zelfs dan is er nog iets anders nodig. Een Porsche werd destijds in Zuffenhausen nu eenmaal niet gemaakt zoals nu. Hoewel de meesten het nooit zullen zien, zijn geen twee Porsches uit die tijd écht helemaal gelijk. Soms zit het verschil in de allerkleinste details, een millimeter verschil, of minder.

Het restaureren van een oude Porsche is een bijzonder uitdagende taak, waarvoor onze vakmensen maar al te graag de handen uit de mouwen steken. Naast een enorme hoeveelheid kennis en ervaring, vereist het restaureren van een klassieke Porsche inzicht, creativiteit, gevoel en zelfs lef. Maar bovenal is er een ongeëvenaarde passie voor het merk Porsche nodig. Wij bij Lammertink, dé Porsche specialist in Twente, beloven u dat we blijven werken tot uw Porsche perfect is, geen concessies. Dit is onze belofte als het gaat om de restauratie van uw waardevolle Porsche.

Het koesteren van een icoon

Een vakkundige Porsche restauratie zorgt voor het behoud van de authenticiteit en de waarde van uw klassieke Porsche.

De door ons uitgevoerde werkzaamheden aan uw klassieke Porsche worden volgens de hoogste norm van kwaliteit en originaliteit uitgevoerd door onze technici welke officieel door Porsche Classic zijn gecertificeerd. Het complete restauratieproces wordt nauwkeurig door ons gedocumenteerd, waarna dit resulteert in een mooi en exclusief boekwerk. Overzichtelijk voor u als klant en waardevol voor de verdere historie van uw klassieke Porsche.

Wanneer u uw gerestaureerde klassieke Porsche voor het eerst start, ontvangt u niet alleen het boekwerk, maar ook een exclusief afleverpakket. Dit is een onvergetelijk moment dat u niet wilt missen.

Hoe wij werken

Bij Lammertink, dé Porsche specialist in Twente, begrijpen we dat u graag wilt weten waar u aan toe bent voordat u begint aan een restauratieproject van uw geliefde Porsche. Daarom kunt u ons foto’s sturen per email. Op basis van deze foto’s doen wij onze uiterste best om de eerste en reële inschatting te kunnen maken, zodat u in grote lijnen weet wat u kunt verwachten qua investering en doorlooptijd. Wanneer u zich kunt vinden in onze eerste inschatting nodigen wij u graag uit om uw Porsche verder en in detail te kunnen beoordelen. Na deze beoordeling kunnen wij een nauwkeurig rapport en offerte uitbrengen.

Uw Porsche wordt voor elk deel van de restauratiewerkzaamheden afzonderlijk beoordeeld op status van:

  • De motor
  • Transmissie
  • Elektra
  • Wielophanging
  • Carrosserie
  • Lakwerk
  • Interieur

Tijdens het restauratieproces van uw klassieke Porsche bent u van harte welkom in ons atelier om de voortgang te komen bekijken en een persoonlijke update te krijgen van de technici die verantwoordelijk is voor het restauratieproces.

Het proces volgen

Tijdens het restauratieproces van uw klassieke Porsche wordt u op de hoogte gehouden met regelmatige updates en foto’s, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang. Na voltooiing van de restauratie voeren onze Porsche Classic Certified technici grondige tests uit om de kwaliteit van uw Porsche te waarborgen en te garanderen dat het authentiek is tot in de kern. Waardes worden gemeten en onafhankelijke controles worden uitgevoerd om er zeker van te zijn dat uw Porsche volledig aan de normen van het legendarische merk voldoet. Wanneer uw Porsche alle keuringen heeft doorstaan, ontvangt u een volledig testrapport en nodigen wij u uit om uw volledig gerestaureerde Porsche in ontvangst te nemen, inclusief alle documentatie.

Edwin Lammertink:

De gouden Porsche technicus over zijn passie voor het merk Porsche

Porsche restauratie bij Lammertink

Bent u geïnteresseerd, wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Kom dan gerust een keer vrijblijvend langs in ons atelier in Enter en ondervind wat wij voor u kunnen betekenen. Onze koffie staat voor u klaar, wanneer komt u langs?

Kunt u niet bij ons langskomen? Dan kunt u altijd contact met onze specialisten opnemen, wij helpen u graag. Bel ons of stuur ons een email, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.