Porsche 997 Carrera S

Bijzonderheden

Deze agaat grijze Porsche 997 Carrera S heeft het allemaal. Een comfortabele auto om elke dag te gebruiken voor woon-werk, de heuvels in voor een sportieve tourrit, of zelfs een bezoekje aan het circuit. Met een heerlijke handgeschakelde 6-bak en het Sport Chrono pakket kan deze 911 het allemaal. De krachtbron in deze Carrera S brengt 355 pk mee en 400 Nm aan koppel.

Het Sport Chrono pakket biedt een mix van sportieve functies om de rijervaring te verbeteren en de ideale modus te kiezen in verschillende rijomstandigheden. Het pakket biedt onder andere een sportievere rijmodus, aangepaste motorrespons en een stopwatch voor het bijhouden van rondetijden tijdens een track-day.

Bijzondere opties en uitrusting van deze 997:
– Sport Chrono pakket
– PDC
– Schuifdak
– Bose Soundsystem
– Stoelverwarming

Het interieur is een combinatie van premium full-leder en prachtige afwerking. Comfortabele stoelen met verwarming zorgen voor extra comfort op koelere dagen, en een panoramisch dak brengt buiten naar binnen. Het heerlijke motorgeluid van deze 911 is voor sommigen al muziek op zichzelf, maar een Bose Soundsysteem vult dit aan met een wat ruimere keuze.

Heeft u vragen?

Onze experts helpen u graag! Kom gezellig langs in ons atelier in Twente of neem vrijblijvend contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen en daarnaast hebben wij heerlijke koffie.

Financial lease

Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Lammertink Specialized in Porsche.

Bij een aanbetaling van ….. en een looptijd van 60 maanden betaald u bij Lammertink Porsche ….. per maand voor deze Porsche wanneer u kiest voor Financial Lease. Hierbij is een slottermijn gehanteerd van
……