Nieuws & events

Wij voelen ons bij Porsche Lammertink nauw betrokken bij onze klanten. Wij denken dan ook verder dan ons atelier. Om de ware beleving compleet te maken, willen wij u graag op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen, uitnodigen voor onze events en u inspireren en tot nieuwe inzichten brengen.

Edwin’s Mancave

In het item Edwin’s Mancave volgen wij eigenaar van Porsche Lammertink, Edwin Lammertink. In deze video’s wordt u door hem meegenomen in zijn passie en praat hij over verschillende auto’s wat voor hem ware iconen zijn. Onder het genot van mooie cineastische beelden, een ware mancave als studio en een goed verhaal is dit een ware must-see!

De Twentse Rosrit

Wanneer u buiten bent, kijk dan eens om u heen en zie hoe prachtig het Twenste landschap is. De aard van deze streek is op veel plaatsen nog goed zichtbaar. Een streek met historische landgoederen, boerderijen, schilderachtige plaatsen en heuvelachtige landschappen. Tijdens de Twentse Rosrit rijdt u een prachtige route en maakt u, wellicht opnieuw, kennis met Twente. Elke Rosrit heeft een eigen thema en wordt er ervoor gezorgd dat u wordt geprikkeld door de lekkerste culinaire hoogstandjes. Ontdek wegen die u nog niet kende en uitzichten waar u het bestaan niet van wist en rijd met ons mee in de Twentse Rosrit. Dit evenement komt ieder jaar terug.

Events​

Bij Lammertink houden wij van beleving en gevoel rondom het merk Porsche. Zo organiseren wij graag events, denk hierbij aan ‘Porsche & koffie’, ‘de Twentse Rosrit’ of een ander event. Wij willen de passie, expertise en liefde voor het merk Porsche met onze klanten, Porsche liefhebbers of geïnteresseerden in mooie auto’s delen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze events en zorg dat u erbij bent!

Nieuwsartikelen

Mis niets wat er bij Porsche Lammertink gebeurt. Wij houden u op de hoogte van onze nieuwe collectie, evenementen en andere gebeurtenissen. Ook schrijven wij geregeld interessante artikelen omtrent het merk Porsche waar u wellicht wat aan heeft maar die ook gewoon leuk zijn om te lezen! Op deze manier bent u altijd op de hoogte. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en mis niks!