Porsche 992 Turbo S

Bijzonderheden

Stap in de wereld van ongeëvenaarde luxe en prestaties met de Porsche 992 Turbo S, een icoon op de weg die elke rit transformeert in een adembenemende ervaring. Deze buitengewone sportwagen uit het jaar 2020 is een symfonie van kracht, precisie en verfijning.

Met een krachtige 3,8-liter zescilinder boxermotor die 650 pk levert, voelt elke acceleratie als een explosie van kracht. De indrukwekkende snelheid van 0 naar 100 km/u in slechts 2,7 seconden is slechts een voorproefje van wat deze auto kan bieden. Een topsnelheid van ruim boven de 300 km/u geeft een glimp van de ongeremde potentie van deze Turbo S.

De Porsche 992 Turbo S omarmt zijn erfenis met een verbluffend aerodynamisch design dat niet alleen verfijnd is maar ook doelgericht. De iconische ronde koplampen, strakke lijnen en dynamische contouren laten een onuitwisbare indruk achter, zowel op de weg als in de geest van de toeschouwer.

Het interieur van deze Turbo S is een meesterwerk van luxe en functionaliteit. De hoogwaardige materialen, ergonomische sportstoelen en geavanceerde technologieën vormen een naadloze combinatie van comfort en prestaties. Het geavanceerde infotainmentsysteem, ondersteund door Porsche Communication Management, biedt naadloze connectiviteit en entertainmentopties.

Deze 992 Turbo S wordt geleverd met een uitgebreide lijst aan ongekende opties, waaronder Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB), adaptieve sportstoelen Plus, LED Matrix koplampen met Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus), en nog veel meer. Naast deze opties is deze 911 Turbo S voorzien van een aantal exclusieve opties: een ingebouwde dashcam voor en achter, een elegant Porsche exclusive schakelhandvat en sportpedalen. Geniet van de bescherming van de full-body Paint Protection Film (PPF) en de praktische kunststof bak in de bagageruimte. Het stuur met carbon bovendeel, verfraaid met krijtstiksels en een kenmerkende 12-uursring.

Stap in deze Porsche 992 Turbo S en ontdek de ultieme belichaming van luxe, snelheid en rijplezier. Een symfonie van innovatie en prestaties, deze Turbo S zal elke rit omtoveren tot een onvergetelijke ervaring die de grenzen van puur rijplezier verlegt. Welkom in de wereld van de Porsche 992 Turbo S, waar elke kilometer een viering is van de verbondenheid tussen bestuurder en machine.

Heeft u vragen?

Onze experts helpen u graag! Kom gezellig langs in ons atelier in Twente of neem vrijblijvend contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen en daarnaast hebben wij heerlijke koffie.

Financial lease

Voor interesse in financiering van de Porsche 992 Turbo S vragen wij u contact met ons op te nemen. 

Wij helpen u graag verder.