Racing & Engineering

Het zit in ons DNA

Racing & Engineering
Wat zit ons het racen toch in het bloed. In ons D.N.A beter gezegd. Ons Porsche avontuur begon allemaal in de racerij. Binnen korte tijd behaalde we met ons racing team voor onze coureurs grote successen op bijvoorbeeld Silverstone, Daytona, tijdens de 24 uurs van Spa, de 1000KM van Le Mans, Bahrein, alle grote circuits over de hele wereld hebben we gezien, beleefd en tijdens die races grote successen behaald. Daar zijn we nog steeds heel trots op.

Porsche Sportwagens die vanaf de Porsche fabriek direct naar Enter werden gebracht en hier werden gemodificeerd en getuned. Onze uitdaging lag in het stuk om, binnen de bestaande regels, de grens op te zoeken en het maximale te halen uit iedere Porsche Sportwagen.

Wanneer de wetenschap zei ‘dit kan niet!’ kregen wij het toch voor elkaar. Daar waren en zijn we nog steeds heel goed in. We vinden het ook heel leuk!

Wil je eens kennismaken met onze mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op. Naast race-engineering/tuning, modification en het complete race team, hebben we eigen trailers en al het gereedschap goed voor elkaar. Ook het hele voortraject kunnen we voor je verzorgen. Vanaf aanvraag van de licentie tot aan een verblijf of overnachting in een hotel. Wij draaien onze hand daar niet voor om.

Een echte raceauto bouwen is maatwerk. Dat is is waar wij goed in zijn. Samen met u kijken wij naar de afstelling die bij u past. Wij stoppen pas wanneer u tevreden bent.
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, of kom langs voor een kop kofie!

VideoLammertink Porsche 997 RSR Turbo
Video: Lammertink rijder Tom Coronel 24H Nürburgring

Move fast.
Speed is one of our main advantages over our competitors (Video)