Porsche 964 Speedster

Bijzonderheden

Het blijft een bijzondere verschijning. De Porsche 964 Speedster. Met zijn grote bulten op zijn rug is het zeker geen standaard Porsche. Deze Porsche Speedster is in 1994 nieuw geleverd in Amerika. Van de Porsche 964 Speedster zijn slecht 936 exemplaren geleverd. Waaronder 20 stuks met een widebody turbo look en veertien stuks rechts gestuurd. Er werd dus een kleine oplage van deze bijzondere verschijning gemaakt. 

Uitstraling & Performance

Aller eerst de looks van deze Speedster, heerlijk ingetogen door zijn kleur maar toch opvallend door zijn bulten. De mooie details van de 964 met een aantal aanpassing zoals de verlaagde voorruit. Deze Speedster heeft recent twee aanpassingen gehad. Van beide aanpassingen zijn de originele onderdelen aanwezig. Allereerst de Recaro bucketseats, een echte meerwaarde! Waarom? De Speedster is een auto die gemaakt is om open te rijden. De bucketseats zorgen voor minder wind ruis in uw nek, erg prettig voor lange ritten. De tweede aanpassing is de nieuwe blaupunkt radio met bluetooth en telefoonvoorbereiding. Zowel de comfort seats als de originele radio zijn aanwezig. Ondanks dat de Speedster gemaakt is zonder dak te rijden is er gelukkig wel een stoffen kap aanwezig voor noodgevallen. Deze Speedster heeft ook een airco aanboort!

Dan de performance van de Porsche 964 Speedster. 5,7 seconden heeft deze Porsche nodig om de 100km/u te bereiken. Daarnaast heeft hij een topsnelheid van 260 km/u. De speedster weegt slechts 1350 kg. Wanneer u met een Speedster op pad gaat zult u merken dat hij u graag een beetje uitdaagt. Hoe? U bent van harte welkom in ons atelier om deze belevenis te ervaren.   


Heeft u vragen?

Onze experts helpen u graag! Kom gezellig langs in ons atelier in Twente of neem vrijblijvend contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen en daarnaast hebben wij heerlijke koffie.

Financial lease

Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Lammertink Specialized in Porsche.

Bij een aanbetaling van € …….., en een looptijd van 48 maanden betaald u bij Lammertink Porsche € ……..,- per maand voor deze Porsche wanneer u kiest voor Financial Lease. Hierbij is een slottermijn gehanteerd van € …….,-. Nadere informatie volgt.