Porsche 964 Carrera 4

Bijzonderheden

In 1999 kwam deze Porsche 964 Carrera 4 naar Nederland, en bleef tot 2022 in handen van zijn eerste Nederlandse eigenaar!
Na aankomst bij Lammertink Specialized in Porsche is deze prachtige 911 uit 1989 volledig door ons onderhanden genomen. Waaronder ook de motor en het interieur. Daarnaast kreeg deze 911 cup velgen en hebben wij hem iets verlaagd voor een betere weg ligging.

 

De Porsche 964 Carrera 4 is een heerlijke rijders auto met een soepele handgeschakelde 5-bak. Die zijn 250pk goed kwijt kan door middel van 4-wiel aandrijving. Resulterende in een sprintje van 0 naar 100 km/u in slechts 5,7 seconden. En dit alles op een zeer comfortabele manier! Het onderstel is niet te stug, en zorgt voor veel comfort. Deze 911 heeft alles in huis om flinke tourritten af te leggen. De Porsche 964 wordt steeds populairder, en dat is ook niet gek, kijk naar de looks! Prachtig!

Heeft u vragen?
Onze experts helpen u graag! Kom gezellig langs in ons atelier in Twente of neem vrijblijvend contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen en daarnaast hebben wij heerlijke koffie.

Financial lease

Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Lammertink Specialized in Porsche.

Bij een aanbetaling van € …….., en een looptijd van 48 maanden betaald u bij Lammertink Porsche € ……..,- per maand voor deze Porsche wanneer u kiest voor Financial Lease. Hierbij is een slottermijn gehanteerd van € …….,-. Nadere informatie volgt.