Porsche 911 3.8 Carrera S

Bijzonderheden

De Porsche 911 3.8 Carrera S, een heerlijke verschijning. De prachtige lijnen van de 997, je kunt er uren naar kijken. Zet er gerust een stoeltje naast en geniet. 

Uitstraling & Performance

Deze Porsche 911 3.8 Carrera S is uitgevoerd in Seal Grey met een prachtig bruin interieur. Het interieur van deze 911 is om je vingers bij af te likken. Het prachtige bruine leder gaat over in een zelfde kleur alcantara in de dakhemel. Naast het leder en alcantara kreeg hij ook het aluminium interieur pakket. De juiste keuze als je het ons vraagt. 

Deze auto is van alle gemakken voorzien! Parkeersensoren, navigatie, elektrisch schuif-/kanteldak, cruise control. Daarnaast koos de eerste eigenaar voor een handgeschakelde 6-bak. Voor de echte liefhebber dus alles wat je nodig hebt.

De Porsche 911 3.8 Carrera S heeft een vermogen van 355pk. Een sprintje van 0 naar 100 gaat in maar liefst 4.8 seconden. Als topsnelheid 293 km/u. Maar goed het is en blijft een Porsche….. Dus wanneer de 300 km/u op uw teller verschijnt zult u niet raar hoeven opkijken. 

Wat een heerlijke auto! En dat bewijs is er. Want de vorige eigenaar had hem maar liefst 12 jaar in bezit. Deze Porsche is altijd bij ons in onderhoud geweest.  

Heeft u vragen?
Onze experts helpen u graag! Kom gezellig langs in ons atelier in Twente of neem vrijblijvend contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen en daarnaast hebben wij heerlijke koffie.

Financial lease

Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Lammertink Specialized in Porsche.

Bij een aanbetaling van € …….., en een looptijd van 48 maanden betaald u bij Lammertink Porsche € ……..,- per maand voor deze Porsche wanneer u kiest voor Financial Lease. Hierbij is een slottermijn gehanteerd van € …….,-. Nadere informatie volgt.