Porsche Boxster 2.7

Bijzonderheden

Dit is pas echt genieten, deze Porsche Boxster 2.7 is namelijk handgeschakeld. En zeg nou zelf, wat is er mooier dan roeren met een handbak?
De Porsche Boxster ligt strak op de weg en heeft de perfecte gewichtsverdeling. Hoe dat kan? De Porsche Boxster heeft een middenmotor, die precies achter de stoelen ligt.

Naast de handbak is deze Boxster voorzien van alle gemakken. Een premium Bose sound system, stoelverwarming, navigatie, bluetooth, adaptief onderstel en parkeersensoren voor en achter. Een lange roadtrip kan in alle luxe, daarnaast beschikt de Boxster over veel opberg ruimte, geen stress of alle koffers mee kunnen. Lange stukken op de snelweg? Geen probleem, de cruise control zal het voor u makkelijk maken.
Mocht u van iets sportiever houden dan staat deze Boxster garant voor plezier! Doormiddel van de sportmodus en het regelbare adaptieve onderstel kunt u alles een tandje strakker zetten. Door de perfecte gewichtsverdeling neemt u de bochtige wegen met plezier. De Boxster is prettig om sportief te rijden en geeft veel vertrouwen. Instappen en gaan! Met zijn 266pk gaat hij van 0 naar 100 km/u in 5,8 seconden.

 

Deze Porsche Boxster 2.7 uit 2013 verkeerd in topstaat en staat te koop bij Lammertink Specialized in Porsche Enter.

Heeft u vragen?
Onze experts helpen u graag! Kom gezellig langs in ons atelier in Twente of neem vrijblijvend contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen en daarnaast hebben wij heerlijke koffie.

Interesse in andere occasion? Bekijk ook onze andere Porsche Occasions!

Financial lease

Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Lammertink Specialized in Porsche.

Bij een aanbetaling van € …….., en een looptijd van 48 maanden betaald u bij Lammertink Porsche € ……..,- per maand voor deze Porsche wanneer u kiest voor Financial Lease. Hierbij is een slottermijn gehanteerd van € …….,-. Nadere informatie volgt.