Porsche 993 Carrera

Bijzonderheden

Voor deze Porsche 993 uit 1996 besloot de eerste eigenaar niet voor een standaard kleur te gaan. Maar voor een zogenoemde paint to sample: Viola Metallic!

De kleur werd in 1993 speciaal ontwikkeld voor de Porsche 964 30th Anniversary! In de afgelopen jaren zijn er weinig Porsches verschenen in deze kleur. En wat is het een plaatje!  Hier kunt u uren en dagen naar kijken en verschillende kleurentonen blijven ontdekken!

Wederom een uniek exemplaar in ons atelier

Uitstraling & Performance

Buitenom de Viola Metallic carrosserie kleur kreeg deze 993 ook een two tone interieur. Het leder is uitgevoerd in zwart met grijs. Voor deze auto een zeer unieke optie. Daarnaast kreeg de 993 prachtige 17′ inch velgen. Je kunt wel stellen dat deze auto tailor made is want  we zijn er nog niet.

De voorstoelen hebben stoelverwarming voor in de koude periodes van het jaar. Echter rijden we vaker met Porsches in de zomer dus kreeg deze Carrera ook een airco. Voor iets meer uitlaat geluid kunt u gebruik maken van het zogenoemde sun-moon-roof, oftewel een schuif/kanteldak. Mocht toch liever voor een muziekje op de achtergrond gaan dan zit u ook goed. De auto werd geleverd met een Blaupunkt radio.

Van deze auto is echt geen tweede te vinden. Want onder de motorkap ligt nog iets unieks. Vanuit de fabriek is er namelijk een 3.8 liter, 285pk sterke 6-cilinder boxermotor ingelepeld.(code: x51) Standaard in deze auto lag een 272pk sterke motor. Een flinke upgrade! Daarnaast is deze Porsche 993 Carrera af fabriek verlaagd.(code: 033

Al met al een zeer uniek exemplaar, als een standaard Porsche 993 al niet goed genoeg is. 

Deze Porsche 993 Carrera is sinds 2004 bij ons in onderhoud en verkeerd in zeer goede staat. 

Heeft u vragen?
Onze experts helpen u graag! Kom gezellig langs in ons atelier in Twente of neem vrijblijvend contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen en daarnaast hebben wij heerlijke koffie.

Financial lease

Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Lammertink Specialized in Porsche.

Bij een aanbetaling van € …….., en een looptijd van 48 maanden betaald u bij Lammertink Porsche € ……..,- per maand voor deze Porsche wanneer u kiest voor Financial Lease. Hierbij is een slottermijn gehanteerd van € …….,-. Nadere informatie volgt.