Porsche 991 Targa 4

Bijzonderheden

De Porsche 991 3.4 Targa 4 uit 2014 is een indrukwekkende sportwagen die zowel kracht als stijl combineert op een unieke manier. Deze Targa-variant is uitgerust met een open dak dat op ingenieuze wijze in het ontwerp van de auto is geïntegreerd, waardoor het rijden met open dak nog meer plezier geeft.

Onder de motorkap van deze Porsche ligt een 3,4-liter zescilinder boxermotor die een vermogen van 350 pk levert. Dit vermogen wordt overgebracht op alle vier de wielen, wat zorgt voor uitstekende grip en stabiliteit, ongeacht de weersomstandigheden.

De Porsche 991 3.4 Targa 4 is ook uitgerust met geavanceerde technologie en functies die het rijden comfortabel en veilig maken. Denk hierbij aan een adaptieve ophanging, een sportuitlaatsysteem, adaptieve koplampen en een infotainmentsysteem met navigatie en Bluetooth-connectiviteit.

Het interieur van de Porsche 991 3.4 Targa 4 is even indrukwekkend als het exterieur. 

Al met al is de Porsche 991 3.4 Targa 4 uit 2014 een fantastische sportwagen die prestaties, stijl en comfort op unieke wijze combineert. Als u op zoek bent naar een auto die zowel op de snelweg als op bochtige bergwegen indruk maakt, dan is dit de perfecte auto voor u. Kom hem snel bekijken en beleef de ultieme rijervaring!

Deze Porsche 991 3.4 Targa 4 staat te koop bij Lammertink Specialized in Porsche Enter.

Heeft u vragen?
Onze experts helpen u graag! Kom gezellig langs in ons atelier in Twente of neem vrijblijvend contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen en daarnaast hebben wij heerlijke koffie.

Financial lease

Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Lammertink Specialized in Porsche.

Bij een aanbetaling van € SOLD en een looptijd van 60 maanden betaald u bij Lammertink Porsche € SOLD per maand voor deze Porsche wanneer u kiest voor Financial Lease. Hierbij is een slottermijn gehanteerd van € SOLD