Porsche 991 Speedster

Bijzonderheden

Bent u op zoek naar een sportauto die snelheid, prestaties en stijl combineert? Kijk dan niet verder dan deze prachtige Porsche Speedster 991 uit 2020, met slechts 6.746 kilometer op de teller en een unieke Indisch Rot kleur.

De Speedster is een bijzondere uitvoering van de 911, geïnspireerd door de iconische 356 Speedster uit de jaren ’50 en ’60. De 991-versie werd geproduceerd ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van Porsche en slechts 1.948 exemplaren werden geproduceerd. Deze Speedster is nummer 61 uit de productie, dat wordt aangeduid door de batch tussen de stoelen.

De 4,0-liter zescilinder boxermotor levert niet alleen 502 pk, maar ook 470 Nm koppel. Dit zorgt voor een geweldige acceleratie, zelfs bij lage toerentallen. De handgeschakelde zesversnellingsbak geeft de bestuurder volledige controle over het schakelen en draagt bij aan het rijplezier. Naast de extreme acceleratie van de Speedster is het afremmen ook geen enkel probleem. Doormiddel van PCCB, oftewijl Ceramic Composite Brakes.

De Porsche 991 Speedster is voorzien van geavanceerde technologieën zoals cruise control, liftsysteem, sportchrono plus pakket, homelink en een achteruitrijcamera. Bovendien heeft deze Porsche een bijzonder exclusieve uitstraling en wordt hij beschouwd als een verzamelobject onder autoliefhebbers. Het lederen interieur is afgewerkt met details in carbon en heeft Speedster-logo’s op de hoofdsteunen. De stoelen, ook wel bucketseats zijn afkomstig van de Porsche 918 Spyder. Het cabriodak is handmatig en zeer eenvoudig te bedienen en kan in enkele seconden worden geopend of gesloten.

De speedster is uitgevoerd in de kleur Indisch Rot. Het is een diepe, rijke kleur die de aandacht trekt en de auto een unieke uitstraling geeft.

Kortom, de Porsche Speedster 991 is een combinatie van prestaties, stijl en exclusiviteit. Met zijn krachtige motor, handgeschakelde versnellingsbak en unieke Indisch Rot kleur is dit een auto die de ware autoliefhebber zal bekoren.

Auto is afkomstig uit een verzameling van Nederlandse eigenaar.
Let op! Voor Nederlands kopers:
Marge voertuig, ex BPM.

Heeft u vragen?

Onze experts helpen u graag! Kom gezellig langs in ons atelier in Twente of neem vrijblijvend contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen en daarnaast hebben wij heerlijke koffie.

Financial lease

Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Lammertink Specialized in Porsche.

Bij een aanbetaling van € …….., en een looptijd van 48 maanden betaald u bij Lammertink Porsche € ……..,- per maand voor deze Porsche wanneer u kiest voor Financial Lease. Hierbij is een slottermijn gehanteerd van € …….,-. Nadere informatie volgt.