Porsche 911 (993)

Lammertink combineert kennis en ervaring met de modernste hedendaagse technologie om elke 911 in topconditie te houden: van een klassiek luchtgekoeld exemplaar tot een moderne watergekoelde 911.

Alles in huis
Lammertink heeft letterlijk alles in huis om een 911 in optimale conditie te houden. Onze monteurs zijn perfect getraind, hebben volop ervaring en zijn liefhebbers van het merk. Zij werken volgens de officiële fabrieksrichtlijnen en hebben de beschikking over gereedschappen die speciaal voor Porsche zijn ontworpen.

Maatwerk
De serviceadviseur kan u precies vertellen wat de onderhoudsbehoefte van uw Porsche is. Op basis daarvan krijgt u een advies over het onderhoudsschema.

Voor Porsches die niet veel rijden, kan een jaarlijkse servicebeurt bijvoorbeeld een goed idee zijn.

Transparant
Voor elke generatie 911 gelden specifieke adviesprijzen voor alle vormen van onderhoud. U weet altijd vooraf waar u aan toe bent. Eventuele aanvullende werkzaamheden voeren we alleen na uw akkoord uit.

Heel transparant: voor uw 911 (993) hebben wij de adviesprijzen voor onderhoud vastgesteld. In sommige gevallen wordt daarbij onderscheid gemaakt tussen modeljaren voor (‘98 – ‘01) en na (‘02 – ‘05) de facelift. Aanvullende werkzaamheden vinden altijd in overleg plaats.

Servicekosten:

Porsche 993 C2

Porsche 993 C4

Porsche 993 Handgeschakeld

Porsche 993 Tiptronic