Mark Geessink

The devil is in the Details

Geboorteplaats: Groenlo.
Leeftijd: 51 jaar.
Beroep: Directeur/eigenaar ROS Managementregie
Type Porsche: 356 Drauz en een 911T uit 1967

Mark zijn achtergrond loopt uiteen van landbouweconoom, bedrijfskundige, stagiair bij het Europees Parlement, het Wetenschappelijk Instituut CDA tot hoofd Communicatie van Interpolis. Best wel een trackrecord.

Inmiddels is Mark directeur/eigenaar van ROS Managementregie. De essentie van zijn bedrijf is het helpen van bedrijven, door het hele land, met reorganisatie, verkoop, fusie, overname, organisatieverandering, human development, herstructurering en rendementsverbetering.

Mark is een echte autofanaat met een grote liefde voor klassieke auto’s. Naast een aantal zeer exclusieve klassiekers is Mark eigenaar van een 356 drauz en een 911 T. Het verhaal van de 356 drauz is een bijzonder verhaal.

Nadat de auto volledig was gerestaureerd door Edwin Lammertink en zijn team wilde Mark meedoen aan een bepaalde rally. De originaliteit en de authenticiteit van deze 356 viel direct op en de auto werd uitgeroepen tot ‘mooiste gerestaureerde auto’. Keep it original.

Daarna liepen Mark en Edwin tegen een originele 911 T aan uit 1967. Deze stond in Friesland en het was nog net geen schuurvondst. Alle originele onderdelen waren gelukkig nog aanwezig wat de restauratie een stuk makkelijker kon maken.
De vraag van Mark aan Edwin was ‘breng deze 911 T terug in zijn originele staat’ Zoals het hoort volgens Mark.

Het hele restauratieproces was een mooi en bijzonder proces waarin alles uit de kast werd gehaald terug te gaan naar de essentie van deze 911 T. Al dit harde werk werd beloond tijdens ‘Concours d’Elegance’ waar Harm Lagaaij en Gijs van Lennep deelnamen aan de jury. Na een korte blik door beiden heren werd de 911 van Mark gecomplimenteerd voor zijn originaliteit en kreeg de eerste prijs in zijn klasse.

Mark vertrouwt graag zijn projecten toe aan het team van Edwin Lammertink. Edwin is een goede luisteraar, zijn passie voor authenticiteit, originaliteit en creativiteit maken hem tot een bijzondere en zeldzame Porsche Classic mechanic.

Het team van Edwin horen bij de eerste ‘door Porsche gecertificeerde mechanics ter wereld’ Die hoge kwaliteitseisen en passie zie je terug in alles.
Zelfs in de meest kleine details want ’the devil is in the details’.