Edwin Lammertink

Porsche blijft in Twente

Vakwerk leveren voor Porsche-rijders

‘Ga je weg uit Twente?’ is een vraag die ik regelmatig krijg. Hoewel de verwarring begrijpelijk is, kan ik het niet laten om cryptisch te reageren met ‘Porsche gaat weg uit Twente, maar Porsche blijft in Enter’. En zo is het. Want wij, Lammertink Specialized in Porsche, blijven gewoon in Twente. Onze buren van Porsche Centrum Twente verhuizen naar Deventer, maar wij blijven vanuit Enter doen waar we goed in zijn: vakwerk leveren voor Porsche-rijders in Twente, in de geest van dit iconische automerk.

De liefde en passie voor snelle auto’s, en met name Porsches, begon in 1985 met sleutelen in mijn schuur. En hoewel we inmiddels een jaar of 35 verder zijn, de schuur plaats heeft gemaakt voor een waar atelier en we het prestigieuze label Porsche Classic Partner in de wacht hebben gesleept, ben ik nog altijd diezelfde jongen. Met anders durven denken en doen zijn we uitgegroeid tot wat we nu zijn: dé Porsche-specialist in Twente.

We zijn er niet alleen voor het restaureren en onderhouden van de klassiekers van vandaag, maar ook voor het onderhoud aan de klassiekers van morgen. Onze dienstverlening is net als een Porsche: ‘vol passie, maar zonder poespas’.

Je zult merken dat we hier niet alleen met heel veel passie Porsches onderhouden, restaureren en repareren. We doen ook steeds meer op het gebied van recreëren. We laten onze klanten en andere Porsche-liefhebbers steeds vaker genieten van alles wat deze prachtige auto te bieden heeft.

Wat doen wij in Twente?

Lammertink Specialized in Porsche is er voor iedere Porsche rijder en liefhebber. Zo hebben wij een schitterend atelier waarin onze monteurs met veel liefde en passie werken aan iedere Porsche. Onze specialisaties lopen uiteen van ‘Reparatie & Onderhoud’ en ‘Restauratie’ tot ‘Racing & Engineering’. Verder hebben wij ook een tal aan financial services, beter bekend als ‘Lammertink Financial Services’.

Maar het kopstuk waar ieder Porsche hart sneller van gaat kloppen zijn natuurlijk onze Porsche Occasions. Van de geliefde Porsche 911 tot de Cayman of Boxster, u vindt uw klassieke of moderne Porsche droom bij ons. Kijk uw ogen uit in ons atelier en beleef de passie en liefde die Lammertink Specialized in Porsche uitstraalt.

Porsche reparatie en onderhoud

Voor alle Porsche-rijders is het ooit begonnen met dromen. Dromen over die ene ultieme auto. Wij zijn er om die droom in stand te houden. We zorgen er dan ook voor dat jouw Porsche het best mogelijk onderhoud krijgt.

Bij Lammertink Specialized in Porsche werken we alleen met originele onderdelen van alleen de beste leveranciers. En ook ons gereedschap voldoet aan alle Porsche-standaarden. Net zo belangrijk: we investeren ook doorlopend in de kennis en kunde van onze technici. Regelmatig krijgen zij bijscholing om voorop te kunnen blijven lopen in het vak.

Is jouw Porsche toe een onderhoudsbeurt? Of heb je een vraag over de technische staat van jouw auto? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs onze werkplaats. Onze specialisten staan klaar voor u!

Porsche restauratie

Iedere klassieke Porsche is uniek en verdient een restauratieplan op maat. Soms betekent dat een volledige restauratie, waarbij we de auto helemaal afbouwen en opnieuw opbouwen. Soms gaat het slechts om een gedeeltelijke restauratie. Bijvoorbeeld om een revisie van de motor of versnellingsbak. Altijd staat de wens van de eigenaar centraal. We werken voor iedere opdracht een overzichtelijke offerte uit, zodat je als klant precies weet wat je kunt verwachten. Onderweg leggen we alles vast, zodat je als eigenaar precies weet wat we doen.

We werken met precisie. Over ieder detail wordt nagedacht, omdat we weten dat juist die details de klassieker tot een klassieker maken. Zo creëren we steeds een beetje extra Porsche-geschiedenis. Een restauratie proces bekijken? 

Heeft u vragen

Maar het kopstuk waar ieder Porsche hart sneller van gaat kloppen zijn natuurlijk onze Porsche Occasions. Van de geliefde Porsche 911 tot de Cayman of Boxster, u vindt uw klassieke of moderne Porsche droom bij ons. Kijk uw ogen uit in ons atelier en beleef de passie en liefde die Lammertink Specialized in Porsche uitstraalt.