Restauratie

Uw Porsche in de beste handen

Details make perfection, perfection is not a detail

-Leonardo da Vinci-

Wie zou u vertrouwen om de Nachtwacht te restaureren? Zelfs wanneer alle opleidingen gevolgd zijn, de Porsche Classic certificaten zijn op zak, al het benodigde én het speciale gereedschap is in huis, de handleidingen en de instructieboekjes zijn in bezit, zelfs dan is er nog iets anders nodig. Een Porsche werd destijds in Zuffenhausen nu eenmaal niet gemaakt zoals nu. Hoewel de meesten het nooit zullen zien, zijn geen twee Porsches uit die tijd écht helemaal gelijk. Soms zit het verschil in de allerkleinste details, een millimeter verschil, of minder.

Dat maakt het restaureren van een oude Porsche extreem moeilijk, maar juist daarom zijn onze mensen zo blij als het weer gelukt is. Er komt, naast extreem veel vakkennis en ervaring, ook inzicht bij kijken, creativiteit, gevoel en soms lef. En natuurlijk een ongeëvenaarde passie voor het merk Porsche. En als het niet perfect is, dan gaan we
door tot het dat wel is. Dat is de belofte die u bij Lammertink, dé Porsche specialist in Twente, krijgt bij de restauratie van uw Porsche.

Het koesteren van een icoon

Een vakkundige Porsche restauratie zorgt voor het behoud van de authenticiteit en de waarde van uw klassieke Porsche.

De door ons uitgevoerde werkzaamheden aan uw klassieke Porsche worden volgens de hoogste norm van kwaliteit en originaliteit uitgevoerd door onze technici welke officieel door Porsche Classic zijn gecertificeerd. Het complete restauratieproces wordt nauwkeurig door ons gedocumenteerd, waarna dit resulteert in een mooi en exclusief boekwerk. Overzichtelijk voor u als klant en waardevol voor de verdere historie van uw klassieke Porsche.

Het boekwerk, samen met een exclusief afleverpakket, ontvangt u nadat u uw gerestaureerde klassieke Porsche voor het eerst heeft gestart. Een prachtig en onvergetelijk moment.

Hoe wij werken

Voor de eerste inschatting kunt u ons foto’s sturen per email. Op basis van deze foto’s doen wij onze uiterste best om de eerste en reële inschatting te kunnen maken, zodat u in grote lijnen weet wat u kunt verwachten qua investering en doorlooptijd. Wanneer u zich kunt vinden in onze eerste inschatting nodigen wij u graag uit om uw Porsche verder en in detail te kunnen beoordelen. Na deze beoordeling kunnen wij een nauwkeurig rapport en offerte uitbrengen.

Uw Porsche wordt voor elk deel van de restauratiewerkzaamheden afzonderlijk beoordeeld op status van:

  • De motor
  • Transmissie
  • Elektra
  • Wielophanging
  • Carrosserie
  • Lakwerk
  • Interieur

Tijdens het restauratieproces van uw klassieke Porsche bent u van harte welkom in ons atelier om de voortgang te komen bekijken en een persoonlijke update te krijgen van de technici die verantwoordelijk is voor het restauratieproces.

Het proces volgen

Tijdens het restauratieproces wordt uw Porsche regelmatig gefotografeerd, ondersteund door deze foto’s, ontvangt u regelmatig updates. Hiermee bent u altijd op de hoogte van het restauratieproces. Nadat de restauratie van uw klassieke Porsche voltooid is, voeren we een strenge controle uit. Hierbij worden meerdere testen uitgevoerd door verschillende van onze Porsche Classic Certified technici. Onafhankelijk van elkaar controleren zij uw Porsche op meerdere punten. Zo waarborgen wij niet alleen onze kwaliteit, maar ook die van het legendarische merk. Ook worden er waardes gemeten om 100% zeker te zijn dat uw Porsche tot in de kern volledig authentiek is. Zodra uw Porsche alle keuringen heeft doorstaan zult u worden uitgenodigd om uw volledig gerestaureerde Porsche in ontvangst te nemen. Inclusief de volledige documentatie en een volledig testrapport.

Edwin Lammertink:

De gouden Porsche technicus over zijn passie voor het merk Porsche

Porsche restauratie bij Lammertink

Bent u geïnteresseerd, wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Kom dan gerust een keer vrijblijvend langs in ons atelier in Enter en ondervind wat wij voor u kunnen betekenen. Onze koffie staat voor u klaar, wanneer komt u langs?

Kunt u niet bij ons langskomen? Dan kunt u altijd contact met onze specialisten opnemen, wij helpen u graag. Bel ons of stuur ons een email, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.