Reparatie en onderhoud voor uw Porsche

De beste service een duidelijk verhaal

U bent op het juiste adres bij Lammertink Porsche in Twente voor Porsche reparatie en onderhoud. Voor zowel groot als klein onderhoud. Goed onderhoud zorgt voor een goed presterende en betrouwbare Porsche. Daarnaast heeft goed onderhoud ook een preventieve functie en is waarde bepalend. Wanneer ‘het boekje’ volstaat met stempels van een specialist geeft dat een goed en veilig gevoel. Terecht.

Ons team bestaat uit technici die het beste bieden voor uw klassieke of moderne Porsche sportwagen. In onze aanpak vind u de Twentse nuchterheid terug en gaan we goed met uw en onze tijd om. Al met al resulteert dit in lagere kosten.

Ons team van technici is officieel “Porsche Classic Certified’ en zij worden dan ook regelmatig bijgeschoold. Hiermee is hun kennis altijd up to date. Al het onderhoud, alle reparatie(s) en restauraties gebeuren volgens de strenge Porsche normen. Tevens worden alle reparaties uitgevoerd met originele onderdelen. Als eigenaar van een klassieke of moderne Porsche wilt u het beste en wij vinden ook dat alleen het beste genoeg is voor uw Porsche.

Neem gerust contact op met onze specialisten, waarmee u het onderhoud of reparatie aan uw Porsche kunt bespreken of in te plannen.

Onze koffie is écht lekker, we hebben een comfortabele zithoek en een mooi uitzicht op ons atelier.

Hieronder uw voordelen als Lammertink-klant op een rij:

  • Een goed onderhouden Porsche presteert altijd naar verwachting en zal u niet in de steek laten
  • Uw Porsche behoudt of stijgt in waarde door goed en consistent onderhoud
  • Door regelmatig Porsche onderhoud is de kans op onvoorziene problemen veel minder
  • Mankementen worden eerder gesignaleerd
  • Haal & breng service
  • Afspraak is snel gemaakt
  • Vaste prijzen
  • Offerte vooraf

Wilt u een afspraak maken of heeft u een wens voor specifieke informatie? Hiermee helpen wij u graag. Bel ons op of stuur een mail.

Reparatie- & Onderhoudsprijzen:

Lammertink geeft u zekerheid bij uw Porsche onderhoud

De gereedschappen die onze gespecialiseerde monteurs gebruiken zijn ontworpen speciaal voor Porsche onderhoud. Kortom, dit maakt dat wij echt alles in huis hebben om uw Porsche te onderhouden. Naast dat wij de juiste gereedschappen hebben, beschikken onze monteurs altijd over de meest relevante kennis. Dat komt doordat zij tot in perfectie worden getraind. Tevens zijn ze voorzien van de nieuwste updates op het gebied van Porsche onderhoud.

De expertise van onze serviceadviseur kan u helpen bij het inzichtelijk krijgen van uw onderhoudsbehoefte. Daarmee nemen wij u stap voor stap mee in het onderhoudsproces. Wij hechten veel waarde aan transparantie. Daarom stellen wij u dan ook op de hoogte wanneer eventuele additionele werkzaamheden plaats vinden. Dit gebeurt uiteraard met u in overleg. Expertise, vakmanschap en liefde vind u terug in het onderhoud aan uw Porsche bij Lammertink Specialized in Porsche in Twente!

Porsche 911 Reparatie & Onderhoud

Voor u als eigenaar van een Porsche 911 is het natuurlijk belangrijk dat u hier lang van kan genieten. Hiermee delen wij de mening met u! Lammertink combineert kennis, jarenlange ervaring en de modernste technieken om uw Porsche 911 in topconditie te houden. Rijdt u bijvoorbeeld in een luchtgekoelde klassieker of heeft u een moderne, watergekoelde Porsche 911?

Bij Lammertink bent u hiermee altijd aan het juiste adres! Dat wil zeggen dat wij in staat zijn om iedere generatie van de Porsche 911 uitstekend te onderhouden. Vervolgens gebeurd dit natuurlijk volgens de hoogste eisen van Porsche.

Porsche Boxster Reparatie & Onderhoud

Uw Porsche Boxster verdient de juiste behandeling als het gaat om onderhoud. Zo kunt u bij Lammertink kiezen voor verschillende pakketten die ervoor zorgen dat uw Porsche Boxster het onderhoud krijgt wat het verdient. Wij nemen u stap voor stap mee in het onderhoudsproces, omdat wij transparantie erg belangrijk vinden.

Onze serviceadviseur kan u helpen bij het in kaart brengen van uw onderhoudsbehoefte. Iedere Porsche verdient die optimale verzorging keer op keer. Samen met de expertise die wij hebben bij Lammertink bent u verzekerd van optimaal onderhoud aan uw Porsche Boxster.

Porsche Cayman Reparatie & Onderhoud

Voor het onderhoud van uw Porsche Cayman hebben wij veel pakketten voor u samengesteld. Hiermee weet u altijd waar u aan toe bent. Wij vinden de transparantie in onze processen erg belangrijk en geven ook hier onze aandacht aan.

Onze serviceadviseur helpt u graag om de onderhoudsbehoefte vast te stellen, aangezien er voor elke Porsche Cayman ander onderhoud nodig is. De aandacht geven die uw Porsche Cayman verdient is heel gewoon bij Lammertink!