Porsche 911 Carrera 3.0

Bijzonderheden

Kunt u het zich voorstellen? Rijden over prachtige landweggetjes of slingerbochten in een prachtige, klassieke Porsche 911 Carrera 3.0 : het is een waar plezier om dat te doen. Deze Carrera zag zijn eerste levenslicht in 1976. Van deze Porsche Carrera 3.0 werden 2.546 exemplaren gebouwd in een tijdsbestek van twee jaar. Deze Carrara werd de basis van alle geproduceerde 911’s tot en met 1989!

Uitstraling 

Er komt wel wat voorbij rijden wanneer deze Porsche 911 Carrera 3.0 u passeert. Een mooie donkere kleur en grote ronde koplampen verrijken het straatbeeld. Dit gaat gepaard met een opvallenden spoiler, ook wel een whale tail genoemd. Deze whale tail was optioneel te bestellen bij Porsche en is dus origineel. De spoiler geeft deze Carrera de sportieve look die hij verdient. Dan het interieur, dat is voorzien van prachtig zwart leder. 

Wat zwart is moet zwart blijven, daar dacht de eigenaar iets anders over. Deze Porsche kreeg namelijk een prachtige Carrera livery in zilver dat perfect match met de Fuchs velgen. Back to the ’70!

Performance 

Deze Porsche 911 Carrera 3.0 heeft 200PK. Dit zorgt voor een topsnelheid van 240 km/u. De Carrera 3.0 werd 10% lichter dan zijn voorganger. Daarnaast kreeg hij de krukas en het vliegwiel van de ’73 Carrera RS!

Bij Lammertink zorgen wij ervoor dat u waar krijgt voor u geld. Wij onderzoeken de auto van onder de motorkap tot aan de uitlaat. Kortom: alles wordt voor u nagekeken.

Bijzonder! Deze Carrera 3.0 heeft een zusje! Een prachtige Carrera 3.0 Targa met opeenvolgend kenteken en in exact de zelfde kleur samenstelling. Heeft u interesse in een combi deal? Neem dan contact met ons op.   

Heeft u vragen?
Onze experts helpen u graag! Kom gezellig langs in ons atelier in Twente of neem vrijblijvend contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen en daarnaast hebben wij heerlijke koffie.

Financial lease

Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Lammertink Specialized in Porsche.

Bij een aanbetaling van € …….., en een looptijd van 48 maanden betaald u bij Lammertink Porsche € ……..,- per maand voor deze Porsche wanneer u kiest voor Financial Lease. Hierbij is een slottermijn gehanteerd van € …….,-. Nadere informatie volgt.